Integrates production, sales, technology and service

Фитинги са навојем и навојем

Фитинги са навојем и навојем (1) Фитинги са навојем и навојем (2) Фитинги са навојем и навојем-3 Фитинги са навојем и навојем (4) Фитинги са навојем и навојем (5) Фитинги са навојем и навојем (6) Фитинги са навојем и навојем (7) Фитинги са навојем и навојем (8) Фитинги са навојем и навојем (9) Фитинги са навојем и навојем (10) Фитинги са навојем и навојем (11) Фитинги са навојем и навојем (12) Фитинги са навојем и навојем (13) Фитинги са навојем и навојем (14)

Пример 1. Да ли се као стандардни навој сматра навој са зупцем типа једнакостраничног троугла, називног пречника 36 и корака 2? Решење: Према табели датих услова, навој чији је профил једнакостранични троугао и корак је 2 је обичан навој. Основа је да се у пречнику и кораку обичног навоја у Прилогу 3 може наћи називни пречник 36 (у првој серији), а затим се може наћи корак дуж попречне, а корак 2 се може наћи у фином зупцу.Дакле, дати навој је стандардни фини обични конац.

Фитинги са навојем и навојем (16) Фитинги са навојем и навојем (17) Фитинги са навојем и навојем (18) Фитинги са навојем и навојем-19 Фитинги са навојем и навојем (20) Фитинги са навојем и навојем (21) Фитинги са навојем и навојем (22) Фитинги са навојем и навојем (23) Фитинги са навојем и навојем (24) Фитинги са навојем и навојем (25) Фитинги са навојем и навојем (26) Фитинги са навојем и навојем (27) Фитинги са навојем и навојем (28) Фитинги са навојем и навојем (29) Фитинги са навојем и навојем (30) Фитинги са навојем и навојем (31) Фитинги са навојем и навојем (32) Фитинги са навојем и навојем (33) Фитинги са навојем и навојем-34 Фитинги са навојем и навојем-35 Фитинги са навојем и навојем (36) Фитинги са навојем и навојем-37 Фитинги са навојем и навојем-38 Фитинги са навојем и навојем (39) Фитинги са навојем и навојем (40) Фитинги са навојем и навојем (41) Фитинги са навојем и навојем (42) Фитинги са навојем и навојем (43) Фитинги са навојем и навојем (44) Фитинги са навојем и навојем (45)

Кратак резиме

Прво, на наведеном цртежу навоја треба да се захвате три линије. Врх зуба је означен дебелом пуном линијом (пречник који се може опипати руком). База зуба је означена танком пуном линијом ( пречник није опипљив руком).Линија завршетка навоја је представљена дебелом пуном линијом. 2 Обратите пажњу на то како су линије пресека нацртане у погледу пресека. Друго, сврха означавања навоја је углавном да одражава тип и параметре навоја.Границу димензија треба повући од великог пречника. Треће, вијци, завртњи, шрафови, навртке, подлошке су стандардни делови, савладајте поједностављени цртеж његовог спојног цртежа, обратите пажњу да упоредите њихове сличности и разлике.Знајте чиме су означени.


Време поста: 15.09.2023